Η Εταιρία

Η εταιρία Υδραυλικα Έργα Παναγιώτης Στρατάκος έχει έδρα της τη Μεταμόρφωση Αττικής και δραστηριοποείται στο τομέα των κτιριακών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα στις θερμοϋδραυλικές εγκαταστάσεις.

  • Διαθέτουμε όλο το σύνχρονο εξοπλισμό και πληρώντας τις απαραίτητες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις πάντα σε συνδιασμό συνεχούς επιμόρφωσης μέσω σεμιναρίων και καινοτόμων μεθόδων για τα υδραυλικά.Αναλαμβάνουμε την εύρεση και υλοποίηση λύσης για κάθε κτιριακή εγκατάσταση, από την πιο απλή βλάβη έως και την πιο εξεζητημένη κατασκευή.
  • Στοχεύοντας πάνω από όλα στην ποιότητα των εργασιών μας, στη συνέπεια απέναντι στους πελάτες μας και στο πιο προσιτό κόστος κατά περίπτωση όπως οφείλει ο κάθε επαγγελματίας του κλάδου.Προσδοκούμε οι πελάτες μας να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας.
  • Επιλέγουμε προμηθευτές και δημιουργούμε συνεργασίες με οίκους – εταιρίες προϊόντων κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και εξειδηκευμένου προσωπικού αποκλειστικά με κριτήρια ανάλογα των απαιτήσεων και των στόχων της εταιρίας μας.
intro1
intro2
intro3

Τα ιδανικά και οι Στόχοι μας

Επιλέγουμε υλικά υψηλών επιδόσεων
Διαλέγουμε υπερσύγρονο εξοπλισμό
Αποτελούμαστε από ειδικευμένο προσωπικό

Όλο το πρωσοπικό της εταιρίας μας είναι παρών σε σεμινάρια – εκθέσεις σχετικά με νέα προϊόντα και μεθόδους που αφορούν τον κλάδο μας

Κάθε νεο μας έργο ωφείλει να υπερτερεί του προηγούμενου

Βρισκόμαστε δίπλα σας για κάθε σας ανάγκη κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την υλοποίηση του έργου

Ασυναγώνιστη σχέση τιμής και ποιότητας